Logo hengelosweekblad.nl


De Emté aan de Oude Molenweg in Hengelo is helemaal vernieuwd volgens de 3.0-formule.
De Emté aan de Oude Molenweg in Hengelo is helemaal vernieuwd volgens de 3.0-formule.

3.0-formule bij vernieuwde Emté aan de Oude Molenweg

  Zakelijk

HENGELO - Onder grote belangstelling is de volledig vernieuwde Emté aan de Oude Molenweg in Hengelo heropend. Nadat adjunct-directeur operations Steven Dikker en supermarktmanager Tom Landman op de rode knop hadden gedrukt, knalde de confetti de lucht in en gingen de deuren open en kon de nieuwe winkel worden bewonderd.

De Emté is ingericht volgens de 3.0-formule. Deze staat helemaal in het teken van inspiratie en beleving rondom goed en lekker eten. ''De veranderingen zijn dermate groot dat gesproken kan worden van een volledig nieuwe supermarkt'', aldus de supermarkt.

Het is een moderne winkel waarbij de inrichting is aangepast om het winkelplezier voor de klant te vergroten. Supermarktmanager Tom Landman is trots op het resultaat. "We hebben niet alleen de lekkerste supermarkt van Hengelo, maar ook de mooiste! Én het leukste en vriendelijkste personeel. Wij zorgen ervoor dat de klant zich hier altijd welkom voelt."

Als lekkerste supermarkt van Nederland biedt Emté een uitgebreid assortiment aan heerlijke versproducten, waarvan een groot deel nog in de winkel zelf bereid wordt. Centraal in de winkel huist 'de Keuken van Emté'. Op deze afdeling komt een aantal innovaties bijeen. Er worden verse maaltijd-, lunch-, rauwkost- en fruitsalades gemaakt. Er zijn ambachtelijke yoghurts afgetopt met fruit, huisgemaakte pizza's en een uitgebreid assortiment tapas en droge worsten.

Bovendien worden er verse noten gebrand.

In de bedieningsafdeling werkt een vakslager en worden wisselende specialiteiten en verse maaltijden aangeboden. De bakkerij is een fraaie blikvanger in de supermarkt geworden.

Diverse soorten kleinbrood gaan vanaf het deegstukje eerst in de rijskast om daarna door de dag heen te worden gebakken. Aan het assortiment is een prachtige lijn ambachtelijk brood toegevoegd. Klanten snijden dit brood zelf in de gewenste dikte. Op en top vers!
Een scherpe weekfolder en honderden producten die in prijs zijn verlaagd zorgen ervoor dat de klant de wekelijkse boodschappen extra voordelig kan blijven doen.
Emté is alle dagen van de week geopend.

Kijk voor meer informatie op www.emte.nl

Reageer als eerste
Meer berichten