Koffiekoekje.nl timmert aan de weg.
Koffiekoekje.nl timmert aan de weg.
Zakelijk in beeld

Banketbakkerij Gustaf lanceert Koffiekoekje.nl op Hartelijk Horeca 2017

  Zakelijk

HENGELO - Banketbakkerij Gustaf levert al geruime tijd koekjes aan diverse horecagelegenheden in en rond Hengelo. Het succes van deze ambachtelijk versgebakken koekjes heeft Gustaf doen besluiten om onder de merknaam Koffiekoekje.nl deze activiteit nog meer op de kaart te gaan zetten. De eerste stap naar meer naamsbekendheid is deelname aan de beurs Hartelijk Horeca in Hazemeijer Hengelo op 10 en 11 april.

Goede koffie verdient een lekker koekje
In de horeca wordt steeds meer aandacht besteed aan het bieden van kwalitatief goede koffie. Hierbij hoort volgens Banketbakkerij Gustaf een lekker vers en onderscheidend koekje. Het blijkt zelfs dat er meer koffie wordt verkocht wanneer er een extra lekker koekje bij wordt geserveerd.

De ambachtelijk gebakken koekjes van Koffiekoekje.nl komen uit de bakkerij van Gustaf. Naast standaard koekjes, biedt Koffiekoekje.nl de mogelijkheid om het logo van de klant door middel van een wals in het deeg te rollen. Het logo komt dan in reliëf op het koekje te staan. Hierdoor zijn de koekjes onderscheidend in zowel smaak als vorm.

Koffiekoekje.nl
Door het huidige succes van de koffiekoekjes heeft Banketbakkerij Gustaf besloten om het groter aan te gaan pakken. Onder de nieuwe merknaam ‘Koffiekoekje.nl’ zullen de koekjes worden geleverd aan horecagelegenheden en grotere bedrijven. De ambitie is om met Koffiekoekje.nl de Nederlandse horeca ervan te overtuigen dat goede koffie een lekker koekje verdient. De eerste stap in het najagen van deze ambitie, is de deelname aan de beurs Hartelijk Horeca. Hier kan een groot aantal horecabedrijven kennismaken met koekjes van Koffiekoekje.nl.


Over Banketbakkerij Gustaf
Banketbakkerij Gustaf bestaat al sinds 1947 en is al 70 jaar een begrip in Hengelo en omstreken. Het bedrijf is groot geworden door kwaliteit altijd hoog in het vaandel te houden. In 2006 is het bedrijf overgegaan naar de huidige eigenaar Jan Taken, die met zijn horeca-achtergrond het bedrijf verder heeft uitgebouwd. Na een verwoestende brand in 2013 is een compleet nieuwe locatie opgebouwd aan de Wemenstraat, waar alles is samengebracht: de bakkerij, de winkelverkoop en een nieuwe lunchroom met 25 zitplaatsen. Onder de merknaam Koffiekoekje.nl worden koekjes geleverd aan horeca-ondernemingen door heel Nederland.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden
Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding