Romy de Bruin coacht en ondersteunt je om je beter te voelen.
Romy de Bruin coacht en ondersteunt je om je beter te voelen. Foto: ENGELBERT VISSCHERDOCWORK

Jouw Pulse: krijg inzicht in je lichaam en verminder klachten

Zakelijk

Vage of steeds terugkerende klachten? Je voelt je niet fit? Romy de Bruin van Jouw Pulse helpt je graag met het verminderen van klachten en je fitter voelen. Ze gebruikt daarvoor de Jouw Pulse bodyscan, een medisch apparaat uit Zwitserland.

ENSCHEDE - Romy heeft eerst zelf ervaren wat de effecten van zo’n behandeling zijn. “In 2019 kwam ik in aanraking met de lichaamsscan”, vertelt Romy. “Ik had geen energie. Na één scan had ik inzichtelijk waar mijn disbalans zat en welke tekorten ik heb. Ik werd behandeld en ik heb gericht supplementen gekocht. Ik had maar één behandeling nodig en na 24 uur voelde ik me super. Mijn energie was weer terug.” Om ook anderen dat te kunnen geven, heeft ze zich laten omscholen, een apparaat aangeschaft en is ze een praktijk gestart: Jouw Pulse. Het is volgens Romy niet nodig om met klachten te blijven lopen. Krijg inzicht in je lijf en voel je beter met een gerichte behandeling en adviezen.

De scan wordt in Zwitserland en Duitsland in de reguliere zorg ingezet. Lichaamsprocessen worden zichtbaar gemaakt door via elektrodes frequenties het lichaam in te sturen. Een verstoring in een van de processen kan vage klachten veroorzaken. Zelfs als er al een diagnose is gesteld kan de scan meer inzicht geven en bijdragen aan herstel of verlichting van klachten. 

Samen met de cliënt bespreekt Romy de resultaten van de scan en wordt een behandelplan opgesteld. “Dat kan een eenmalige behandeling zijn, die direct na de scan kan plaatsvinden, maar er kunnen ook meerdere behandelingen volgen”, aldus Romy. Bij de behandeling worden via dezelfde elektroden waarmee de scan is verricht, frequenties gericht het lichaam ingestuurd om bepaalde organen of lichaamsprocessen te stimuleren. Het lichaam is daardoor beter in staat om (zichzelf) te herstellen. Daarnaast bespreekt Romy ook met mensen wat ze verder kunnen doen om de gezondheid te verbeteren door bijvoorbeeld een aanpassing in de voeding en/of het gebruik van supplementen.

Wil je inzicht in je lijf? Wil je disbalans in je lijf in kaart brengen? Heb je voedingstekorten? Wil je een behandeling op maat voor maar 100 euro? Plan direct een afspraak op www.jouwpulse.nl. Ga ook naar deze website als je eerst meer informatie wilt. Door vele verzekeraars wordt vanuit het aanvullend pakket de behandeling gedeeltelijk vergoed.


Jouw Pulse
Haaksbergerstraat 705 F
Enschede
T: 06 19 11 60 56
E: info@jouwpulse.nl
www.jouwpulse.nl

Afbeelding
Geniet van de Special TV Muziekshow op TV Oost 1 mrt, 09:54
Hardlopers onderweg in de Woolderesloop. Eigen foto.
Gijs Boerrigter snelst in Woolderes 29 feb, 09:49
Afbeelding
De verdwenen Ludgeruskerk 29 feb, 09:47
Ricardo van de Worp aan de eettafel met de brandweerlieden. Eigen foto.
Mooie avond met de brandweerlieden 29 feb, 09:45
Afbeelding
Op zoek naar een goedkoop pand als zzp'er? Kies een garagebox! 28 feb, 13:54
Het team van Kamera Express op Woonboulevard Almelo heeft alles in huis om nog meer tips te geven. (Foto: Rekha Voskamp)
Kamera Express Almelo vertelt alles 28 feb, 12:23
Het kunstwerk achter de Lambertusbasiliek wordt in de wandelgangen met Kado voor Hengelo aangeduid.
Nieuwe naam voor rood figuratief beeld 28 feb, 12:21
Een impressie van een eerdere Slingerdag. Foto: PR.
Bedrijfsleven helpt een handje mee 28 feb, 12:20