Logo hengelosweekblad.nl


Foto: Enterse Motor Club

Motorfestijn geeft Vliegveld Twenthe voor even zijn decibellen terug

  Verenigingen

Twente is een festival rijker. Op 26 augustus staat Vliegveld Twenthe in het teken van het Dutch Motorcycle Festival. Een nieuw festival voor iedereen met een motorhart.

Enschede - Het programma zit vol spectaculaire stunts en shows. Bezoekers kunnen ook zelf in actie komen, door verschillende motorsporten uit te proberen, testritten te maken of een rijles te volgen. Daarnaast is er natuurlijk een mooie line-up met veel goede muziek en ontbreken ook de foodtrucks niet.

MOTORbeurs Utrecht is de drijvende kracht achter het festival. "De wens bestond om in de zomer een festival te verzorgen voor actieve motorliefhebbers, met mooi weer en goede muziek. Dat hebben we gedaan. Het Dutch Motorcycle Festival draait volledig om liefde voor de motor, waar oude vrienden elkaar ontmoeten en nieuwe vrienden worden gemaakt", aldus organisator Malou Peters.

De eerste editie van Dutch Motorcycle Festival vindt plaats op Vliegveld Twenthe. Peters: "Dit is een legendarische, ruige locatie. Op een plek waar vroeger de F16's raasden en de hangars als staatsgeheim bewaakt werden, ligt nu nog een 1,2 kilometer lange streep asfalt verstopt tussen het groen; de ideale parkeerplek voor alle motoren en het perfecte decor om er een ontzettend gaaf festival van te maken!"

Kaarten en meer info: dutchmotorcyclefestival.nl

Franklin Veldhuis
2 reacties
Meer berichten