Minioren Team WS Twente
Minioren Team WS Twente (Foto: WS Twente)

Minioren van WS Twente zwemmen de Overijsselse Club Meet

  Sport

Hengelo - In het zwembad ‘De Vrolijkheid’ te Zwolle werd afgelopen weekend de eerste ronde van de Overijsselse Minioren Club Meet gezwommen. Dé teamwedstrijd voor minioren! Ook WS Twente verscheen met een minioren team dat goed voor de dag is gekomen. Onze zwemmers en zwemsters reikten op zaterdag 9 november tot een zesde plek.

Het thema voor de wedstrijd was carnaval. Alle verenigingen hadden hun creativiteit flink aangesproken. WS Twente kwam ook kleurrijk voor de dag en er was een fraai spandoek gemaakt. Daarna mocht het water worden opgezocht. Er werd hard gezwommen en fraaie zwemprestaties neergezet. Met name op de estafettes werden knappe prestaties neergezet door de minioren van WS Twente.

WS Twente opende met een achtste plek op de estafette 4x50m vrije slag gemengd (Fabian Pol, Marthe Wissink, Fynn Lentfert en Isa Loman).

Op de estafette 4x50 meter schoolslag zwom het gemengde team naar een tweede plek in de samenstelling Noor Kousman, Dani Yefimov, Emma Steenbrink en Thomas Habing.

WS Twente sloot af met wederom een tweede plek op de estafette: dit keer op de 4x50m wisselslag jongens met Viktor Post op rugslag, Dani Yefimov op schoolslag, Thomas Habing op vlinderslag en Bjorn Scholten op de afsluitende 50m vrijeslag. De meisjes evenaarden dat bijna met een derde plek op de estafette 4x50m vrijeslag met Emma Steenbrink, Noor Kousman, Joya Korouma en Marlinde ter Maat.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden