BMX-ers Jord, Mylan, Tom en Brian districtskampioen

  Sport
Kampioenen Brian, Tom, Mylan en Jord
Kampioenen Brian, Tom, Mylan en Jord (Foto: Tim Grobben)

Hengelo - Zaterdag is in Raalte de laatste districtswedstrijd van het seizoen 2019 gereden.

Op de baan van CRT Raalte kon uitgemaakt worden wie zich districtskampioen b-serie mocht gaan noemen. Voor een enkele rijder was het al duidelijk voor andere rijder kwam het kampioenschap als een verrassing. De rijders hebben er weer een mooie spannende wedstrijd van gemaakt. Na afloop van de wedstrijd is het eindklassement opgemaakt, van de 4 gereden wedstrijd tellen de 3 beste mee voor de eindranking. Om het extra spannend te maken liet de einduitslag lang op zich wachten door een technisch probleem.
Jord Grobben (jongens/meisjes 4-5 jr) en Mylan Spekschate (jongens 9 jr) waren al zeker van hun eindzege, maar voor Tom Peters (jongens 12 jr) en Brian Vloon (jongens 15 jr) was de eindzege gevolg van de goed gereden wedstrijd. Verder stonden op het podium Timon Veenvliet 2de plaats (jongens/meisjes 4-5 jr), Bryan Perik 3de (jongens 7 jaar), Boet Kogelman 2de (jongens 9 jr), Mike Stokkelaar 3de (jongens 10 jr), Sem Bosman 2de (jongens 12 jr, Danny Kuijer 2de (jongens 13 jr), Manuel Baumer 2de (jongens 14 jr) en Stefanie Voorthuis eindigde als 3de bij meiden 14 jaar en ouder.
Maar het meest bijzondere aan deze dag en districtscompetitie NFF is wel dat alle rijders die minimaal 3 wedstrijden hebben gereden een beker in ontvangst mochten nemen voor hun plek in het eindklassement. Of je nu eerste of laatste bent geworden. Iedereen gaat met een prijs naar huis. 48 Rijders van FCV het Twentse Ros zijn met een beker naar huis gegaan.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden
Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding