Sportinstuif voor Hengelose scholieren groot succes

  Sport

HENGELO – De Hengelose sportinstuif, georganiseerd door Fitpunt en Judoschool Haagsma was een ongekend succes. Meer dan 60 kinderen namen deel aan de sportinstuif.

In de herfstvakantie namen ruim 60 kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 15 jaar deel aan de sportieve activiteiten in en rondom sportcentrum Fitpunt.

Alle kinderen tot 10 jaar kregen een judoclinic welke werd verzorgd door Judoschool Haagsma. De oudere deelnemers werkten zich in het zweet in de fitnesszaal waar een jeugdcircuit les werd gegeven door medewerkers van Fitpunt Hengelo.

Na de pauze met een gezonde snack werd de sportinstuif op het schoolplein vervolgd met een stoere bootcamp. De deelnemers moesten in groepen een parcours afleggen waarbij doorzettingsvermogen en samenwerking erg belangrijk was, deze 2 kernwaarden spelen ook een belangrijke rol binnen de judosport.

Na afloop gingen alle deelnemers met een goodiebag moe maar voldaan richting huis. De organisatie kijkt terug op een geslaagde middag. Organisator Marjolein Besnyöi: 'Het is mooi om te zien hoeveel plezier kinderen hebben tijdens het sporten. In deze huidige tijd met mobiele telefoons en spelcomputers is bewegen niet meer vanzelfsprekend'.

De volgende sportinstuif zal plaatsvinden op woensdag 19 februari. Tijdens deze instuif zullen er andere sportactiviteiten op het programma staan.


www.fit-punt.nl

info@fit-punt.nl

Meer berichten
Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding