Foto: Helga Blanke

Hof van Twente fiets4daagse Goor

  Sport

Hof van Twente/Goor - Van maandag 14 t/m donderdag 17 oktober 2019 kunt u weer deelnemen aan de Hof van Twente Herfst Fietsvierdaagse.  Elke dag wordt er een route uitgezet van 35, 50 en 70 km in verschillende richtingen. De routes zijn bewegwijzerd. Starten is mogelijk tussen 9.00 en 12.00 uur vanaf theater De Reggehof in Goor. Schitterende herfstkleuren in  machtige loofbossen maken het najaar bij uitstek geschikt om er met de fiets op uit te trekken.

Diverse routesDe deelnemers kunnen kiezen uit 35, 50 of 70 km, waarbij de route elke dag een andere kant op gaat. Ons unieke routesysteem geeft u onderweg de mogelijkheid te kiezen welke afstand die dag het beste bij u past. Onderweg komt u langs verschillende bezienswaardigheden en er is genoeg  tijd om onderweg even af te stappen en te genieten van de mooie natuur en de Twentse gastvrijheid. U komt  o.a. langs de Sallandse heuvelrug,  de Twickelse  bossen,  en het stedeke Diepenheim met haar kastelen.

Muzikaal Ontvangst op zondag  13 oktober in de Reggehof van 14.00-17.00  Ditis Goorus ons  eigen Goorse smartlappenkoor heet u van harte welkom. Deze middag kunt u met een fietstocht van 25 kilometer alvast de beentjes een beetje los fietsen, tevens  de mogelijkheid voor voorinschrijving van 16.00-17.00. Ook de startbewijzen van diegene die voor ingeschreven hebben liggen gereed om af te halen.

Inschrijven De start en de finish van de Hof van Twente Herfstfiets4daagse vinden plaats bij theater De Reggehof aan De Höfte 5 in Goor. Starten kan tussen 9.00 en 12.00 uur. Een weekkaart kost € 11,50 per persoon. Vier dagen meefietsen hoeft niet, één dag kan ook! Een dagkaart kost € 3,50.

Kijk voor meer informatie op www.fietsvierdaagse.eu.

Extra prijs voor vooringeschrevene:

Onder deze groep wordt een 5 daags all inclusieve arrangement in het Waldhotel Sauerland verloot.

Parkeren en overnachten
In Goor is gedurende de fiets4daagse voldoende (gratis) parkeergelegenheid. Eveneens is het mogelijk om uw fiets nabij de start en finishlocatie te stallen waarbij tevens de mogelijkheid wordt geboden voor het opladen van uw e-bike.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden
Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding