hardlopen bij b.o.d. de Sprinters
hardlopen bij b.o.d. de Sprinters (Foto: b.o.d. de Sprinters)

Let's Run Hardloopcursus voor beginners

  Sport

Hengelo - Op zaterdag 14 september 2019 zal door NonStop Running in Hengelo weer het startschot gegeven worden voor de volgende serie hardloopclinics voor beginnende hardlopers.

De clinics zijn bedoeld voor iedereen die met hardlopen wil beginnen of opnieuw wil beginnen en daarbij op weg geholpen wil worden. De cursus bestaat uit 12 groepstrainingen op de zaterdagochtend van 9.30 tot ca. 10.45 uur. Het zijn inspirerende trainingen onder begeleiding van enthousiaste en ervaren trainers die de lopers weten te motiveren. Daarnaast krijgen de deelnemers een oefenschema.

Let’s Run laat zien dat hardlopen helemaal niet moeilijk, saai of ingewikkeld is, maar leuk, ontspannen en gezond. Belangrijk aspect daarbij is dat de hardloopconditie rustig wordt opgebouwd. Tijdens de trainingen leren de deelnemers alles over de juiste loophouding, looptechniek en ademhaling.

Meer informatie over Let’s Run en aanmelden is te lezen op de website www.nonstoprunning.nl of aan te vragen door een email te sturen naar info@nonstoprunning.nl. De kosten voor de Let’s RUN-clinics bedragen € 65,-.

Meer berichten
Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding