Foto: jim de Sitter
Foto: jim de Sitter

Twickel zomertoer powered by Webton

  Sport

Delden - DXe Twickel Zomertoer betreft een fraaie nazomertocht voor alle soorten wielerliefhebbers, Race, MTB en/of Gravel. Deze officiële NTFU toertocht wordt georganiseerd door de Deldense fietsclub De Twickel Trappers.

Voor de MTB of Gravelrijders zijn er maar liefst 4 afstanden (22, 33, 66 of zelfs 100 km) voor de jongere of beginnende fietser is er ook een afstand van 14 km. Dit jaar wordt de tocht voor het eerst gecombineerd met een GPS racetocht. Deze tochten zijn niet gepijld en moet dus worden verreden via een GPS. Wel zijn alle routes voorzien van pauzes (mede mogelijk gemaakt door Bakker Meen en Sportvoeding Webshop)

De routes zijn wederom weer erg fraai uitgezet, er wordt met de MTB gereden over vele singeltracks en gravelpaden door o.a. Twickel, Markelo en Rijssen. De routes voor de racefiets gaan deels door Twente en deels door Salland (Holterberg).

Meer informatie over deelname, tijden, locatie en kosten zijn te vinden op de site van de NTFU ofFietssport.nl/toertochten.

Dit event wordt mede mogelijke gemaakt door eerder genoemde partijen, Lammersen Bouwbedrijf, Het Wapen van Delden en Webton internet.
 

Meer berichten