Jeugdwedstrijd Run Bike Run Borne - Run for Food!

  Sport

Borne - Dit jaar doen de kinderen niet alleen voor zichzelf mee aan de Run Bike Run Borne. Voor elk kind dat meedoet aan de jeugdwedstrijd schenkt Rabobank Centraal Twente een zak appels aan de Voedselbank. Op deze manier wil Rabobank een bijdrage leveren aan het voedselprobleem.

De jeugdwedstrijd van de Run Bike Run is voor alle jeugd geschikt. Voor jeugd t/m geboortejaar 2006 is er de korte wedstrijd: 800 meter lopen, 6,7 km fietsen en 1,3 km lopen. Jongeren t/m geboortejaar 2002 kunnen meedoen aan de afstanden 1,9 km lopen, 12km fietsen, 2,1 km lopen.

Dit jaar doet er ook een jeugdgroep mee die vanuit de kinderfysiotherapie door de Stichting RBR Borne door middel van loop- en fietsclinics wordt klaar gestoomd voor de wedstrijd.

De OCON Run Bike Run Borne vindt plaats op zaterdag 24 augustus, zoals altijd tijdens de gezellige Melbuulndagen. De wedstrijd wordt door de deelnemers gezien als 'de mooiste RBR van Nederland'.

De teamwedstrijd voor volwassenen zit zo goed als vol, voor de individuele wedstrijden voor jeugd en volwassenen zijn nog voldoende plaatsen beschikbaar.

www.rbrborne.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden
Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding