Rondom de Speeltuin Kampioen 2018
Rondom de Speeltuin Kampioen 2018 (Foto: Carl Vissers)

Webton Groot Driene Wijkvollybaltoernooi zaterdag 6 juli 2019

  Sport

Hengelo - Op zaterdag 6 juli 2019 zal op de grasvelden aan de Nicolaas Beetsstraat in Hengelo voor de negende keer het wijkvolleybaltoernooi voor de wijk Groot Driene plaatsvinden. De organisatie ligt bij een tweetal enthousiaste wijkbewoners. Doelstelling van het toernooi is door gezelligheid en sportiviteit de saamhorigheid in de wijk te bevorderen.

Vorig jaar is de achtste editie gewonnen door het team “Rondom de speeltuin”. Zij zullen dit jaar hun titel verdedigen en hopen wéér op geduchte tegenstand, al zullen ze er alles aan doen om de wisseltrofee opnieuw te veroveren. Aan u de taak om hen hiervan te weerhouden. Mobiliseer uw gezin, familie, collega’s, vrienden en kennissen en schrijf u in als team of op individuele basis.

Groot en klein is welkom, en het plezier staat voorop !

Om 12.30 uur is de officiële opening en wordt de traditionele warming-up verzorgd door de mensen van Fit-Punt onder begeleiding van opzwepende muziek van DJ Fred-Ric.

Klokslag 13.00 uur begint het volleybaltoernooi.

Naast het volleybaltoernooi is er ook een randprogramma georganiseerd voor supporters, wijkbewoners en andere belangstellenden. Voor de kinderen is er een springkussen. Ook kunnen zij worden geschminkt en iedereen kan genieten van verse popcorn, slushpuppy en/of suikerspin. Gezellige muziek wordt tijdens de wedstrijden verzorgd door een professionele disc-jockey, en ook ’s avonds tijdens de barbecue kan er gedanst worden tot in de late uurtjes!

Voor elke deelnemer is een lunchpakket beschikbaar van onze sponsor Albert Heijn Groot Driene.

Het volleybaltoernooi is van 13.00 – 17.30 uur, waarna er aansluitend een barbecue georganiseerd wordt waarbij we namens slagerij Leurink en Vis-specialist Hans Dijkman een vleespakket met vlees- en vissalades kunnen aanbieden voor EUR 7,50 per persoon. U kunt zich hiervoor opgeven tegelijk met uw inschrijving.

Wij hopen op een grote deelname op dit sportieve, maar vooral gezellige evenement !

Ook bedrijven en instellingen uit de wijk Groot Driene roepen we op om in te schrijven.

Inschrijven is nog mogelijk t/m Vrijdag 28 juni….

Voor meer programma informatie en aanmelden zie onze internetsite: www.webtonwijkvolleybaltoernooi.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden
Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding