Foto: Edwin Nieuwenhuis

Prima RTC Toertocht 2019

  Sport

Hengelo - Op maandag 10 juni, Tweede Pinksterdag, organiseert Prima Personeel in samenwerking met RTC Hengelo de Prima RTC Toertocht. De tocht is een sportieve uitdaging met twee afstanden over Nederlands en Duits grondgebied tussen Hengelo en Emmen.

Eén van 95 kilometer en één van maar liefst 200 kilometer. De toertocht is niet bewegwijzerd, maar kan worden verreden met behulp van GPS. Tevens kan er 's ochtends worden aangesloten bij een groep voorrijders die beschikken over GPS en die een gelijkmatig tempo fietsen. Er kan worden gestart op 2 verschillende locaties, namelijk in Hengelo of in Emmen.

Bij de toertocht zit inbegrepen zal er gezorgd worden voor eten en drinken en krijg je een zweetbandje en bidon. Halverwege de route is er een pauzeplaats ingericht in Itterbeck. In Hengelo is een ware finishplaats: er is gezellige muziek, waar je nog kunt genieten van een hapje en een drankje.

Tevens zullen er foto's worden gemaakt en komt er een aftermovie beschikbaar van het evenement. Kosten bedragen €5,- en voor NTFU-leden €4,-. Deelnemers kunnen tussen 8.00 uur – 10.00 uur starten bij Prima personeel, aan de Diamantstraat 9 in Hengelo. Kijk voor praktische informatie en voor het aanmelden en downloaden van de routes op www.rtchengelo.nl of op www.prima.nl/toertocht.

Meer berichten