Denise Korterik Districtskampioene

  Sport

Borne - Afgelopen zaterdag vond de districtsfinale plaats in Hengelo voor turnsters in de 4de divisie. Er zijn voorafgaande aan de districtsfinale verschillende wedstrijden geweest om je te kunnen plaatsen voor deze finale.

Denise Korterik, traint bij Borne'28, heeft dit glansrijk doorstaan en verschijnende turnsters achter zich gelaten. Maarja, je moet het dan alsnog op het moment supreme toch maar waar kunnen maken. En in de turnwereld is dit heel erg moeilijk. Denise heeft een hele stabiele wedstrijd geturnd zonder grote fouten.

Op de toestellen sprong, brug en vloer behaalde ze de eerste plek en op balk een tweede plek.

Met een totaalscore van 46,450 punten behaalde ze een geweldige eerste plek en mocht ze de gouden medaille mee naar huis nemen.

Afgelopen zondag moest. Mandy Wigger haar halve finale turnen in Varsseveld. Zij is junior en turnt in de 3de divisie. Ze moest bij de beste 7 eindigen om een plekje te veroveren in de finale op het NK. Ook zij heeft een mooie wedstrijd geturnd maar helaas kwam ze 0,30 punt tekort om door te gaan naar het NK. Maar sowieso een knappe prestatie dat ze de halve finale heeft weten te bereiken.


 

Verzonden vanaf mijn Xperia van Sony-smartphone

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden
Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding