Bootcamp voor kinderen

  Sport

Borne - Borne Beweegt verzorgt samen met Fysiotherapie Fleminghof een programma genaamd Cool2BFit. Acht kinderen uit Twente (met overgewicht) krijgen gedurende anderhalf jaar professionele begeleiding bij het behalen van hun doelen.

Plezier krijgen in het sporten & fitter worden staan daarbij centraal. Om het programma te laten slagen, worden de ouders/verzorgers van de kinderen doorlopend betrokken bij alle activiteiten. Het proces blijkt een succes. We zijn nu bijna een halfjaar onderweg en er worden hele mooie resultaten geboekt!

Na een halfjaar is het de bedoeling dat de kinderen aansluiting vinden bij een sportaanbieder. Een deel van de kinderen wil doorgaan met de Bootcamps van Borne Beweegt. Om deze Bootcamps aan te kunnen bieden, heeft Borne Beweegt nog enkele gemotiveerde kandidaten nodig. Dit dienen kinderen te zijn uit de leeftijdscategorie van 9 tot 15 jaar, welke woonachtig zijn in Twente. De aftrap van de Bootcamps voor kinderen vindt plaats op dinsdag 7 mei 2019.

Wil je meer informatie over de Bootcamps en/of over het Cool2BFit programma? Neem dan gerust contact op met Borne Beweegt of Fysiotherapie Fleminghof!

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden
Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding