Volleybalclub TKC zoekt leden en trainer

  Sport

Hengelo - TKC heeft ongeveer 60 leden en richt zich op de volwassen, recreatieve volleyballer, die er plezier aan beleeft om eens per week te trainen, maar die niet ieder weekend wedstrijden wil spelen.

Wij hebben diverse trainingsgroepen, zowel op de maandag- als op de dinsdagavond.

Op de maandagavond trainen twee (gemengde) groepen. 19.45 uur tot 21.15 uur in de sporthal van het Twickel College. In deze groepen ligt de nadruk op gezelligheid en is prestatie minder belangrijk.

Op de dinsdagavond trainen twee mix groepen en een damesgroep in sporthal van het Twickel College.

Deze 3 teams spelen in de regionale Nevobo-recreantencompetitie van de regio Oost.

Hier wordt getraind van 20.00 uur tot 21.30 uur. In deze groepen ligt de nadruk wat meer op prestatie omdat er jaarlijks op ongeveer 10 avonden wedstrijden worden gespeeld.

Naast serieus trainen en de doordeweekse wedstrijden is gezelligheid een belangrijk aspect van onze vereniging. Zo kennen we bijvoorbeeld ons jaarlijkse nieuwjaarstoernooi en ook het eindeseizoens toernooi.

Daarnaast zijn wij nog op zoek naar een trainer (m/v) voor onze Mix1 team. Een diploma is niet noodzakelijk, enthousiasme en het kunnen overbrengen van volleybal oefenstof is belangrijker.

Voor inlichtingen of vragen bel 074-3491915 (Carla van Rooij) of bekijk onze website www.tkchengelo.nl voor meer informatie.

Meer berichten