Voorzitter Karel van der Weert feliciteert Stijn Kistemaker met zijn verlenging. Assistent trainer Gerben Prins kijkt toe.
Voorzitter Karel van der Weert feliciteert Stijn Kistemaker met zijn verlenging. Assistent trainer Gerben Prins kijkt toe.

Stijn Kistemaker nog een seizoen langer bij S.v. Juliana '32

  Sport

Hengelo - Het bestuur van S.V. Juliana '32 is blij om het nieuws te kunnen delen dat S.v. Juliana '32 de samenwerking met hoofdtrainer Stijn Kistemaker met één seizoen is verlengd tot en met juni 2020. Dit betekent dat Stijn volgend seizoen zijn tweede seizoen als hoofdtrainer van het eerste elftal ingaat.

Teamcoördinator Team Voetbal Gerben Prins: “We zijn blij dat Stijn nog een seizoen bij ons blijft. Hij is een jonge en ambitieuze trainer, die naast prestaties ook plezier en teamgevoel belangrijk vindt. Ook is hij zeer betrokken bij de vereniging, waardoor hij goed binnen onze nieuwe identiteit van past. We hebben de laatste seizoenen te maken gehad met een flinke uittocht van voetballers binnen de selectie en wisten daarom dat we een lastig seizoen tegemoet zouden gaan. Maar door de stappen die de groep zet en de terugkeer van een aantal geblesseerden, hebben we er alle vertrouwen in dat we na de winter de nodige punten gaan halen”.

Ook assistent-trainer Gerben Prins, begeleider Berthil Huiskes en grensrechter Richard Halfwerk hebben aangegeven nog een seizoen door te gaan samen met Stijn.

Meer berichten