Juliana 1 maakt zich op voor de derby
Juliana 1 maakt zich op voor de derby

S.v. Juliana '32 maakt zich op voor Hengelose Derby tegen Wilhelminaschool

  Sport

Hengelo - Zaterdag 20 oktober 2018 staat Dé Zaterdagderby van Hengelo weer op het programma. Inmiddels is het de derde keer dat deze wedstrijd op Sportpark Groot Driene  word gespeeld. Afgelopen seizoenen met wisselende resultaten voor Juliana. Afgelopen seizoen werd de wedstrijd helaas verloren. Maar dit jaar is het team op zoek naar revanche. Volgens het trainersduo Stijn Kistemaker en Gerben Prins is de derby altijd een wedstrijd op zich: "Na een iets mindere start van het seizoen hopen we het tij te keren tijdens deze wedstrijd."

Jeugdleden steken eerste elftal hart onder de riem. Zij maken net als vorig jaar ter aanmoediging van het eerste elftal een spandoek. In de vorm van een spandoekencontest wint het team met het mooiste, meest motiverende spandoek een teamuitje. 

Net als de vorige edities wordt ook na afloop van deze derby een gezellige derde helft georganiseerd in de kantine. Met muziek van DJ Marco kan de wedstrijd nabesproken worden onder het genot van een hapje en een drankje.

Meer berichten