Lezing Koen de Jong + boek de Hardlooprevolutie
Lezing Koen de Jong + boek de Hardlooprevolutie (Foto: NonStop Running)

Lezing ‘Vet verbranding door Trainen op Hartslag’ van Koen de Jong

  Sport

Hengelo - Op maandag 29 oktober houdt NonStop Running in samenwerking met Kultuurcommissie Hasselo de lezing ‘Vet verbranding door Trainen op Hartslag’ door Koen de Jong. Tijdens deze avond hoor je op een entertainende en enthousiaste manier hoe vet verbranding op hartslag werkt.

Koen geeft deze avond een lezing over zijn nieuwe boek ‘De Hardlooprevolutie’; meer vet verbranden door lopen op hartslag en beter ademen. Koen heeft ‘de man met de hamer’ (koolhydraten) verbannen, doordat met zijn methode meteen op vetverbranding wordt overgeschakeld. Op zijn bekende amusante, interactieve en boeiende wijze vertelt Koen wat de voordelen zijn van lopen op vetten.

Wie is Koen de Jong
Hij is geboren in 1979, loopt hard, fietst graag en ademt rustig. Hij schreef de boeken ‘Koud kunstje’, ‘Verademing’, ‘Ik, hardloper’, ‘Ik, de wielrenner’ en ‘De Marathonrevolutie’. Zijn nieuwste boek is: De Hardlooprevolutie'.

Deze avond is inclusief:

> Lezing van Koen de Jong

> Boek 'De Hardloop Revolutie' t.w.v. €22,50

> 1 x koffie/thee

> 1x waardebon NonStop Running

De lezing is daarmee dus eigenlijk gratis

Tijd & Locatie & Aanmelden
Inloop: vanaf 19.00 uur

Programma: 19.30 tot ca. 22.00 uur

Locatie: Kulturhus Hasselo Hengelo

Kosten: €22,50

Verplicht aanmelden via de website: https://www.nonstoprunning.nl/Hardloop-Trainingen-Hardloop-cursus-en-Workshops

Workshop ‘Trainen met Hartslagmeter’

Aansluitend op de lezing wordt op donderdagavond 1 november van 19.00-20.30 uur een workshop ‘Trainen met Hartslagmeter’ georganiseerd. Tijdens deze sessie leert gediplomeerd hardlooptrainer Frans Koevoets je de basis hoe je met een hartslagmeter, gericht op vetverbranding kunt trainen. Doe je hardloopoutfit aan. We gaan namelijk een stukje hardlopen.Voor alle deelnemers is een Garmin hartslagmeter te leen. De workshop wordt vanaf de winkel aan het Bevrijderslaantje 1 in Hengelo gegeven. Deelname aan de workshop is €15. Hierbij zit inbegrepen: deelname workshop, het gebruik van een Garmin hartslagmeter, een waardebon en een drankje na afloop.

Je bent op maandag 29 oktober bij het Kulturhus Hasselo te Hengelo en donderdag 1 november van harte uitgenodigd bij hardloopwinkel NonStop Running aan het Bevrijderslaantje 1 in Hengelo. Speciaal voor deelnemers die beide sessies willen bijwonen hebben we een combi deal samengesteld.

Aanmelden voor een of beide events via de website: https://www.nonstoprunning.nl/Hardloop-Trainingen-Hardloop-cursus-en-Workshops

Meer berichten