biedbakje en een hand met kaarten
biedbakje en een hand met kaarten (Foto: Nederlandse Bridge Bond)

Bridgen uw nieuwe hobby?

  Sport

Hengelo - Op 17 en 18 september beginnen de bridgelessen voor beginners weer.

In groepjes van 16 – 24 cursisten kunt u in één seizoen de beginselen van het bridgen leren bij Stichting Bridgestad Hengelo, een samenwerkingsverband van alle Hengelose bridgeclubs. Aan het eind van de cursus kunt u meedoen aan de clubcompetitie van onze starters- en oefenclub De Nieuwe Lichting onder begeleiding van ervaren bridgers, alles in een rustig tempo. De lessen worden door gekwalificeerde en ervaren docenten gegeven op maandag- en dinsdagavond. Een cursus beslaat 2 blokken van elk 12 avonden, verdeeld over het najaar en het voorjaar.

De Nieuwe Lichting heeft haar clubavond op donderdag en bereidt beginnende bridgers na de lessen voor op het spelen bij een echte club. U stapt over zodra u daar aan toe bent, alles in goed overleg met elkaar. Dit jaar stroomt ongeveer 50% van de leden door en er zijn ook al weer tientallen aanmeldingen van nieuwe leden die van de lessen komen. De lessen worden gegeven in het Hengelose Denksportcentrum en staan ook open voor cursisten van buiten Hengelo. Na de opleiding en de oefenperiode kunt u zich natuurlijk aanmelden bij een bridgeclub in uw eigen woonplaats.

De eerste twee weken mag u gratis en vrijblijvend de lessen volgen, daarna beslist u of u wilt doorgaan. De cursuskosten voor het hele seizoen inclusief het lidmaatschap van De Nieuwe Lichting bedragen € 180,00. Als u nieuwsgierig bent geworden, raadpleeg dan onze website www.bridgestadhengelo/bridgelessen of stel uw vragen via lessen@bridgestadhengelo.nl.

Meer berichten