Let's Run Hardloopcursus
Let's Run Hardloopcursus (Foto: NonStop Running)

Hardloopcursus Let's Run Hengelo voor beginners start 8 september

  Sport

Hengelo - Op zaterdag 8 september zal door hardloopspecialist NonStop Running weer gestart worden met een serie Let’s RUN hardloopclinics voor beginnende hardlopers.

Inspirerende trainingen

De clinics zijn bedoeld voor iedereen die met hardlopen wil beginnen of opnieuw wil beginnen en daarbij op weg geholpen wil worden. De cursus bestaat uit 13 groepstrainingen op de zaterdagochtend van 09.30 tot ca. 11.00 uur. Het zijn inspirerende trainingen onder begeleiding van enthousiaste en ervaren trainers die de lopers weten te motiveren.

Conditie opbouwen

Let’s RUN laat zien dat hardlopen helemaal niet saai of ingewikkeld is, maar juist leuk, ontspannen en gezond. Belangrijk aspect daarbij is dat de hardloopconditie rustig en geleidelijk wordt opgebouwd. Tijdens de trainingen leren de deelnemers alles over de juiste loophouding, looptechniek en ademhaling. In welke tijd jij de 5km straks kunt lopen, is niet belangrijk. Plezier, motivatie en hardlopen ervaren als een tool om je beter over jezelf te voelen staan voorop.

Als hardloopspeciaalzaak wil NonStop Running met Let’s Run hardloopclinics jouw inspirator zijn om ook na de trainingen lekker te blijven hardlopen. Met Let’s Run laten we zien dat hardlopen echt fun is en daarom beslist ook iets voor jou!

De kosten voor de cursus bedragen € 65,-. Dit is inclusief professionele begeleiding door een gediplomeerd hardlooptrainer, een drankje na afloop, trainingsschema voor het opbouwen van het hardlopen en een kortingsbon voor hardloopschoenen inclusief een gratis hardloopanalyse en een functioneel hardloopshirt t.w.v. €25.

Meld je aan

De trainingen starten en eindigen in de winkel van NonStop Running Hengelo. Aanmelden voor Let’s RUN kan in de winkel aan het Bevrijderslaantje 1 te Hengelo of via de website nonstoprunning.nl https://www.nonstoprunning.nl/Let's-Run-Hardloopclinics-8-september-NonStopRunning-Hengelo

Meer berichten