Foto: FC Twente Media
Foto: FC Twente Media (Foto: FC Twente Media)

Aan het materiaal van Jacob Malki lag het dit jaar niet

  Sport

ENSCHEDE - Na afloop van de voorlopig laatste thuiswedstrijd van FC Twente in de eredivisie waren er zondag bloemen en mooie woorden voor materiaalman Jacob Malki. Doorgaans reikt supportersvereniging De Vriendenkring aan het einde van het seizoen een prijs uit aan de beste speler en het grootste talent van het seizoen, maar dit seizoen vonden de supporters dat kennelijk niet zo gepast.

Jacob Malki, al jarenlang de zeer gewaardeerde materiaalman bij FC Twente, ging na de plichtplegingen op de schouders bij selectie en staf en bedankte de supporters van FC Twente.

De seizoenskaartverlenging bij de club verloopt ondanks de degradatie boven verwachting. Daar waar vorig seizoen op de eerste dag van de verkoop van seizoenskaarten de teller op bijna 1.100 verlengingen stond, hadden vrijdagavond al meer dan 3.500 supporters verlengd. Afgelopen maandag stond de teller op maar liefst 5.400. De echte supporters zullen FC Twente dus ook in de Eerste Divisie blijven steunen. Nog geen kaarten? Tot en met woensdag 30 mei kunnen de huidige seizoenskaarthouders hun kaarten nog verlengen. Van dinsdag 5 juni tot en met vrijdag 8 juni kunnen seizoenskaarthouders een andere plek in het stadion aanvragen en vanaf woensdag 13 juni start de verkoop van kaarten aan mensen die het afgelopen jaar geen kaart hadden. Maar liefst 1.500 mensen hebben zich hiervoor al ingeschreven. Een dag later start de vrije verkoop. Als er dan tenminste nog kaarten over zijn...

Foto: FC Twente Media

Meer berichten