Drie keer oefenen om mee te kunnen doen aan Nightskate Twente

  Sport

Stichting Nightskate Twente is al weer volop bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen. Speciaal voor nieuwkomers en mensen die nog twijfelen aan hun skate-conditie verzorgt Nightskate Twente daarom ook dit jaar weer drie gratis clinics.

Enschede - Onder leiding van ervaren instructeurs worden de grondbeginselen van het skaten uitgelegd. Onder andere het sturen, remmen en het nemen van obstakels komen aan bod. Eigenlijk alles wat nodig is om veilige deel te kunnen nemen aan de avondlijke tochten op skeelers, rolschaatsen of inline-skates door de omgeving van Enschede en Hengelo.

De clinics worden gegeven op 13, 20 en 26 april om 20.00 uur op het parkeerterrein van IJsbaan Twente. Inschrijven kan op www.nightskatetwente.nl. De organisatie wijst voor de veiligheid van de deelnemers op het dragen van pols-, knie- en elleboogbeschermers. Het dragen van een helm is tijdens de clinics zelfs verplicht.

Dit jaar zal er vanaf 18 mei elke vrijdagavond om 20.00 uur een tocht starten vanaf het Stationsplein in Hengelo. Deelname is gratis en iedereen op skeelers, inline-skates en rolschaatsen is van harte welkom.

Meer informatie en sfeerimpressies zijn te vinden op www.nightskatetwente.nl en www.facebook.com/nightskatetwente.

Meer berichten