Grote belangstelling voor Bornse Bridgedrive

  Sport

Borne - De inmiddels traditionele Oliebollenbridgedrive werd onder grote belangstelling gehouden in het Kulturhus. Onder verantwoordelijkheid van de Bridge Sociëteit Borne werd door 108 paren, onder genot van oliebollen die ongetwijfeld in de AD-test hoog zouden zijn gewaardeerd en andere lekkernijen, gestreden om de prijzen die door veelal plaatselijke leveranciers beschikbaar zijn gesteld.

Er waren meer inschrijvingen doch de plaatsingsmogelijkheden zijn beperkt en moesten de laatste inschrijvingen worden teleurgesteld. De wedstrijd begint landelijke bekendheid te genieten aangezien de inschrijvingen niet allen uit de regio komen maar uit het gehele land.

De leiding was in vertrouwde handen van de wedstrijdleider Jan Jansen en Math Pinxt. Talloze vrijwilligers hebben het mogelijk gemaakt deze grote bridgedrive te organiseren. Onder het motto dat deelnemen belangrijker is dan winnen zijn de prijzen onder de deelnemers verdeeld waarbij de paren op de laagste scores niet zijn vergeten. De hoofdprijs, een bridgeweekend beschikbaar gesteld door Boon-a-part Bridgereizen, werd gewonnen door Marijke Haug met Ben Zuidinga met het hoge percentage van 71.7. De tweede prijs werd gewonnen door Henny Wellen met Herman Mensink met 64 % terwijl de derde plaats werd behaald door Hermien Derksen met Tijmen van Genderen met 63 %.

Dit jaar zal de BSB deze bridgedrive opnieuw organiseren op zaterdag 29 december.

Meer berichten