Logo hengelosweekblad.nl


Het contract met de nieuwe trainer van rugbyclub Dragons NorbertsBekmanis wordt ondertekend.
Het contract met de nieuwe trainer van rugbyclub Dragons NorbertsBekmanis wordt ondertekend.

Letse international Norberts Bekmanis nieuwe trainer Dragons

  Sport

HENGELO - Het eerste herenteam van rugbyclub Dragons wordt het komende seizoen getraind en gecoacht door de Letse rugbyinternational Norberts Bekmanis.

Norberts is de afgelopen jaren tien keer voor het nationale team van Letland uitgekomen en heeft ook veel ervaring opgedaan met rugby sevens als captain van het nationale team. Norberts, die psychologie studeert aan de Universiteit Twente, trainde en speelde zelf al sinds februari in Enschedese bij ERC'69.

Na een explosieve ledengroei in het afgelopen seizoen mag Rugbyclub Dragons zich in het nieuwe seizoen weer verheugen op grote belangstelling van nieuwe leden, zowel bij de senioren als de jeugd. Op 5 oktober start er weer een beginnerscursus rugby. Aanmelden hiervoor is nog mogelijk door te e-mailen naar ehrcdragons@hotmail.com of een berichtje te sturen via Facebook: nl-nl.facebook.com/Rugbyclubdragons.

Deze cursus zal in vier opeenvolgende weken op de donderdagavond van 19.30 tot 22.00 bij rugbyclub Dragons op het sportpark Veldwijk worden gehouden. Deze cursus is geschikt voor jong en oud en geeft een eerste kennismaking met de mooie rugby sport.

Dragons begon ooit in het huidige FBK stadion. Na een korte periode spelen op een veld bij Signaal, keerde de club terug op Veldwijk, waar het tot op heden nog steeds is gevestigd.
Tegenwoordig beschikt de club over een prachtig veld en clubhuis.

reageer als eerste
Meer berichten


Shopbox