Logo hengelosweekblad.nl


Heracles Soccer Camp bij RKSV NEO: doe je mee?

  Sport

BORNE - Bij RKSV NEO wordt in de zomervakantie een Heracles Soccer Camp gehouden.

Op woensdag 23, donderdag 24 en vrijdag 25 augustus kunnen jongens en meisjes in de leeftijdscategorie 6 tot en met 15 jaar drie dagen trainen onder professionele begeleiding van opgeleide en gecertificeerde trainers.

''Tijdens de Heracles Soccer Camps gaan voetbal- en spelplezier hand in hand. Alle deelnemers worden ingedeeld op leeftijd en niveau. Daarnaast is het altijd mogelijk om bij vriendjes of vriendinnetjes ingedeeld te worden'', aldus de vereniging.

Het programma is dagelijks van 10.00 tot 16.00 uur. ''Naast het trainen als een échte Heraclied zijn er verschillende animatie-activiteiten voor de deelnemers. Zo maak je tijdens de bingo en quiz kans op unieke Heracles-prijzen. Naast veel voetbalplezier, tips en (individuele) aandacht ontvangen alle deelnemers een Heracles Soccer Camps-tenue (shirt, broek, kousen), een deelnemerscertificaat, elke dag een gezonde lunch, tussendoortjes en meerdere keren drinken.''

Tijdens de driedaagse komen er ook nog twee spelers van Heracles Almelo naar RKSV NEO om vragen te beantwoorden, handtekeningen uit te delen en de deelnemers te voorzien van de nodige tips en trucs.

De kosten bedragen 129 euro. Aanmelden is mogelijk via de website www.heracles.nl/soccercamps

Peter koehorst
reageer als eerste
Meer berichten