Kandidaten GroenLinks in de startblokken

  Politiek

Hof van Twente - GroenLinks Hof van Twente heeft de kandidatenlijst bijna klaar en kan trots de volgende kandidaten aankondigen die de kandidatencommissie als volgt kwalificeert:

Op plaats 1 William Sanchez, " Jong, energiek, brede achtergrond, maakt zich snel nieuwe zaken eigen, ervaring met en kennis van de politiek als beleidsambtenaar, sterk in het onderbouwen van de linkse thema's, aldus de kandidatencommissie".

Op plaats 2 Bert Eggink," zeer ervaren in de gemeentepolitiek, GroenLinkser van de eerste orde, bedreven in het politieke spel, veel kennis van de gemeentelijke beleidsterreinen, goede coach voor aanstormend politiek talent".

Op plaats 3 Mignon Sanchez-Gerritsjans, "heeft hart voor de GroenLinkse thema's, maatschappelijk actief op gebied van duurzaamheid en is goed in staat om zaken vanuit GroenLinks-kader naar voren te brengen".

De definitieve lijst wordt vastgesteld tijdens de ledenvergadering van januari 2018. Daarvoor zijn op dit moment naast het koploperteam de volgende kandidaten beschikbaar: Wim Petersen, Annelies Heeres, Miranda Hagreis, Gerben Kappert, Barbara Visschedijk en Jos Mol.

Zoals eerder bericht presenteert GroenLinks zich met het koploperteam. Met dit team maken we zichtbaar dat GroenLinks de nadruk op een samenhangend programma wil leggen. Het team vertegenwoordigt ook een ambitie: deelname aan een brede coalitie die de verduurzaming van en vernieuwing in de Hof wil versnellen. William Sanchez, Bert Eggink, en Mignon Sanchez-Gerritsjans voeren samen de kandidatenlijst aan. Zij staan voor de volgende kernboodschap:Eerlijk delenDuurzaam voor elkaar zorgenVerduurzaming en een schone economieDe inwoners centraal

De complete kandidatenlijst verschijnt binnenkort evenals het volledige verkiezingsprogramma. Houd onze site, facebook en twitter in de gaten: https://hofvantwente.groenlinks.nl

Tot slot wenst GroenLinks u een plezierige jaarwisseling en start van 2018!

Meer berichten

Shopbox