<p>camping</p>

camping

(Foto: F. de Rond)

Online reizenbeurs Twentse Caravan Club

  Overig

In verband met Corona houdt de Twentse Caravan Club haar reizenbeurs voor de reizen van het voorjaar 2021 online. Vanaf 3 november 2020 kunt u op de website www.twentsecaravanclub.nl kijken welke reizen er worden aangeboden. 

Twente - De leden kunnen zich vanaf dat moment inschrijven voor een reis. Niet-leden kunnen, nadat ze lid geworden zijn, ook inschrijven voor de reizen. Wanneer u nu lid wordt betaalt u voor dit jaar geen contributie meer, alleen inschrijfgeld.

De online reizenbeurs is bedoeld voor iedereen die belangstelling heeft om met de Twentse Caravan Club op reis te gaan. De Twentse Caravan Club organiseert reizen voor haar leden in het voor- en naseizoen. De reiscommissie en de reisbegeleiding bereiden de reizen geheel voor en bespreken vooraf de campings die tijdens de reis aangedaan worden. De kosten voor de reis per equipe zijn vooraf bekend. U bent vrij om de tijd op de camping zelf in te vullen.

Voor het voorjaar van 2021 staan de volgende reizen gepland:

Eifel Duitsland5 juni t/m 26 juni

Costa Brava Spanje29 mei t/m 3 juli

Corsica/Sardinie8 mei t/m 25 juni

Kroatië9 mei t/m 17 juni

Karinthië Oostenrijk29 mei t/m 26 juni

Polen5 juni t/m 7 juli

Noorwegen20 mei t/m 10 juli

Standplaats Renswoude 5 juni t/m 19 juni

Voor deze reizen krijgt u als deelnemer altijd een reis- en routeboek. Hierin is veel informatie te vinden, zodat u niet meer alles zelf hoeft uit te zoeken.

Voor meer informatie kunt u onze website bezoeken op www.twentsecaravanclub.nl of inlichtingen inwinnen bij het secretariaat, per mail info@twentsecaravanclub.nl of telefonisch: 053-4322393.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden