Elise Slot.
Elise Slot.

Cursus ‘Taal in actie’ met Elise Slot bij de Volksuniversiteit Hengelo

Onderwijs

Mijn naam is Elise Slot en ik geef 6 maart een cursus ‘Taal in actie: resultaatgericht schrijven’ bij de Volksuniversiteit Hengelo e.o. Met taal druk je uit wat je wilt zeggen, kun je nieuwe dingen leren, op papier, digitaal of in gesprek met de ander. Je kunt er stilletjes van genieten bij het lezen van een boek, maar ook ruzie in maken, liedjes in zingen, je liefde verwoorden.

Taal is dan ook veel meer dan een verzameling regels. Taal beweegt met de tijd, met mensen mee, vraagt om creativiteit, om durf, om vindingrijkheid. Ik houd van taal, in het bijzonder van het Nederlands en ik vind het leuk om die liefde met je te delen. Je wegwijs te maken in de regels, je tips en trucs aan te reiken om je teksten effectiever te maken, je aan te sporen je creativiteit te gebruiken. Dat doe ik al heel lang: eerst in het middelbaar onderwijs, later in het volwassenenonderwijs (in opleidingen, cursussen en talloze bedrijfstrainingen) en tenslotte als communicatieadviseur. Nu ik gestopt ben met mijn werk als communicatieadviseur, heb ik weer tijd om dat wat ik al die jaren geleerd heb, met je te delen. Dus schrijf je veel voor je werk, maar ‘werken’ je teksten niet, word je zenuwachtig van de regeltjes of durf je niet van gebaande paden af te wijken, kom dan naar mijn cursus, dan gaan we samen op zoek naar wat je al weet, wat je kunt en wat je nog kunt verbeteren. Ik help je graag!


Elise Slot


Wilt u ook graag een vaardigheid bijspijkeren of juist iets nieuws leren in 2024? Kijk voor meer informatie over het actuele cursusaanbod op de website: www.volksuniversiteit-hengelo.nl

Volksuniversiteit Hengelo

Pen
Afbeelding
Geniet van de Special TV Muziekshow op TV Oost 1 mrt, 09:54
Hardlopers onderweg in de Woolderesloop. Eigen foto.
Gijs Boerrigter snelst in Woolderes 29 feb, 09:49
Afbeelding
De verdwenen Ludgeruskerk 29 feb, 09:47
Ricardo van de Worp aan de eettafel met de brandweerlieden. Eigen foto.
Mooie avond met de brandweerlieden 29 feb, 09:45
Afbeelding
Op zoek naar een goedkoop pand als zzp'er? Kies een garagebox! 28 feb, 13:54
Het team van Kamera Express op Woonboulevard Almelo heeft alles in huis om nog meer tips te geven. (Foto: Rekha Voskamp)
Kamera Express Almelo vertelt alles 28 feb, 12:23
Het kunstwerk achter de Lambertusbasiliek wordt in de wandelgangen met Kado voor Hengelo aangeduid.
Nieuwe naam voor rood figuratief beeld 28 feb, 12:21
Een impressie van een eerdere Slingerdag. Foto: PR.
Bedrijfsleven helpt een handje mee 28 feb, 12:20