Swingend de novembermaand in!

  Cultuur

Hof van Twente – De maand november staat voor de deur en het belooft een swingende maand te worden bij Theater de Reggehof in Goor. Een maand met muziek voor elk wat wils.

Deze muzikale maand wordt gelijk afgetrapt op vrijdag 1 november met ABBA Gold Europe (GBT) 'the Tribute band to ABBA'. Abba had alles wat een band zich wensen kan: fantastische liedjes, geweldige muzikanten met gouden strotten en een feilloos gevoel voor show. De muziek van Abba is populairder dan ooit. Abba Gold is een hommage aan de muziek van Abba in zijn originele vorm. Vier fantastische muzikanten spelen onder meer Dancing Queen, Gimme! Gimme! Gimme! en Knowing Me, Knowing You, liedjes die in het geheugen gegrift staan. De bandleden zaten eerder in de cast van Mamma Mia op West End in Londen. Dit is dus geen 3D-versie, maar live!

De dag erna, op zaterdag 2 november, komen Jan Keizer en Anny Schilder naar de Reggehof met 'The Grand Finale'. Eind 2019 valt het doek definitief voor dit muzikale hitduo, Jan Keizer hangt zijn microfoon aan de spreekwoordelijke wilgen en gaat met pensioen. Na bijna 55 jaar op de bühne te hebben gestaan, kan Jan, samen met Anny, terugkijken op een schitterende muzikale carrière. Het wordt in ieder geval een avondje heerlijk meezingen met The Original Voices of BZN, Jan Keizer & Anny Schilder, begeleid door een achtkoppige live-band. Let op, deze voorstelling is uitverkocht.

Back to the 80's gaan we op vrijdag 8 november met 'The Bootleg Eighties'. De beste Eighties live-band van Groot-Brittannië; Wild boys! De groep staat garant voor een avondvullende trip down memory lane met muziek van Duran Duran, Spandau Ballet, Wham!, Elton John, Pet Shop Boys, Talk Talk, Depeche Mode, Rick Astley, A-Ha en noem maar op. Het vijftal legt de lat enorm hoog, trekt voor elke gig de registers helemaal open tegen een achtergrond van geweldige visuals.

De liefhebber van accordeon muziek kan zijn hart ophalen op zaterdag 9 november. Accordeonvereniging Kunst Na Arbeid (KNA) viert alweer haar 90-jarig jubileum. Het repertoire bestaat uit makkelijk in het gehoor liggende, licht klassieke en populaire muziek.

Op zondag 17 november, 15.00 uur, is het podium voor Maurice Hermans. Die een indrukwekkende hommage aan zijn vader Toon Hermans geeft. Maurice doet dit samen met vier topzangers en pianist. De voorstelling begint met een dia projectie met een lied van Toon Hermans, dat nog nooit gehoord is in de Nederlandse theaters! Tevens is er een extra cast lid toegevoegd die onverwachte streken uithaalt tijdens de voorstelling…

In het weekend van 22 en 23 november staan er twee swingende events gepland. Op vrijdag 22 november gaan we met 'Heel Holland Stampt' terug naar 90's. Deze avond staat vol in het teken van herinneringen van vroeger. De nostalgische DJ act 'It All Started In The Nineties' maakt er een onvergetelijke avond van. Zij nemen u mee terug in de tijd van de Gabbers, Flippo's en Super Mario. Het is een feest van herkenning met de tofste muziek uit de jaren '90, van eurodance tot house/dance classics en hip hop tot happy hardcore. De dag erna presenteert RH Events 'Heel Holland Covered'. De Stones Sessions gaan die avond knallen bij Theater de Reggehof! Deze jonge artiesten duiken vol overgave op alles wat de Stones met zich meebrengen; verwacht dus een aaneenschakeling van wereldhits. Naast de Stones Sessions presenteren wij Iese Daase - AC/DC Tribute. Sinds 2006 brengt de Vlaamse "Thunder from down under" een explosief eerbetoon aan de Australische legendes. IESE DAASE speelde honderden grote en kleine podia en doet zijn reputatie als ultieme sfeermaker keer op keer alle eer aan met wervelende en explosieve shows.

Geen zin een swingende avond maar toch een gezellig avondje uit? Kom dan naar de Derek Ogilvie op zaterdag 16 november. Hij is zonder enige twijfel één van de bekendste mediums in Nederland. Toch meer een liefhebber van toneel? Kom dan naar Julika Marijn 'Uit Verdriet Geboren' op zondag 24 november. Een zoektocht naar Helene Kröller-Müller. Of kom een avondje lachen op vrijdag 29 november met 'Masters of Comedy' Met niemand minder Javier Guzman, Jim Speelmans en Bob Maclaren. Drie door de wol geverfde comedians spelen de pannen van het dak. Op 30 november sluiten we de maand af met de première van een spliksplinter nieuwe productie van Revuegezelschap Gewoon Aans. Een aanrader voor iedereen die het Twents dialect een warm hart toedraagt!

Kortom voor een gezellige avond ben je ook in de maand november van harte welkom bij Theater de Reggehof!

Voor meer info en tickets ga naar www.reggehof.nl

Meer berichten
Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding