Tijdreizen met jubilerend Stedelijk Orkest Borne

  Cultuur

Borne - 'Tijdreizen met Stedelijk Orkest Borne'. Dit is het thema van het jubileumconcert dat de 50-jarige vereniging als afsluiting van het jubileumjaar gaat geven.

Het idee voor dit concert is ontstaan naar aanleiding van de vele showconcerten die de vereniging in het verleden gaf in de toenmalige evenementenhal in Borne.

De ouderen in de vereniging weten zich dat nog goed te herinneren. Het vele werk dat verzet is in de voorbereiding gaf een voldaan gevoel als je een volle zaal met ruim 800 personen had.

Ook nu is de voorbereiding in volle gang om een mooie show neer te zetten met muziek en dans in een ontspannen sfeer in een hal die met lichteffecten en geluidsinstallatie is omgebouwd tot een gezellige concerthal.

Het gaat plaatsvinden in de grote sporthal van het Wooldrik in Borne.

Hier wordt een groot podium gebouwd. Ook de zaal wordt ingericht met tafels, stoelen en een bar waar eventueel een drankje gehaald kan worden.

Op het podium wordt het 50-jarige Stedelijk Orkest Borne aangevuld met twee pianisten van "Dokter en de Heer". Deze band heeft ook op Koningsavond en met het Koningsconcert samen met het SOB hun medewerking verleend.

Verder wordt zangeres Leonie Pol door orkest en band begeleid bij een aantal nummers.

Ook een dansgroep van DanceWorkX verleent medewerking aan deze avond.

Het concert begint om 20.00 uur en na afloop kan er met muziek van "Dokter en de Heer" nog gezellig nagepraat worden tijdens de afterparty.

Kaartverkoop is gestart en loopt al vlot. Kaarten kosten € 5,00 incl. twee consumpties en zijn verkrijgbaar bij Bruna Borne, Wiggers Muziekinstrumenten aan de Hanzestraat, bij leden van de vereniging en uiteraard ook bij ingang van de zaal.

Meer berichten
Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding