Klassiek ballet in Delden

  Cultuur

Delden - In Delden verzorgt Muziekschool Hof van Twente lessen klassiek ballet voor leerlingen van de basisschool. De lessen worden gegeven door balletpedagoge Jennifer Willems. Onder haar inspirerende en deskundige leiding gaan kinderen aan de slag op een niveau dat bij hen past.

Voor iedereen die graag (klassiek) wil leren dansen biedt Muziekschool Hof van Twente een leuke serie balletlessen aan in Delden. Speciaal voor leerlingen van groep 1 en 2 uit omgeving Delden die graag willen beginnen met dansen is er een nieuwe kleutergroep. De kleuters dansen op verschillende muziekstijlen en leren spelenderwijs enkele basiselementen, passend bij hun belevingswereld.

Ook de oudere kinderen komen aan bod: naast de kleutergroep zijn er op donderdagen ook superleuke danslessen voor kinderen uit groep 3, 4 en 5 (aanvang 15.30 uur) en voor kinderen van groep 6, 7 en 8 (aanvang 14.30 uur). Alle lessen staan onder inspirerende leiding van balletpedagoge Jennifer Willems. Kun je moeilijk stil blijven zitten bij het horen van muziek? Dan zijn deze lessen iets voor jou! Eerst proberen? Een keertje gratis meedoen is altijd mogelijk.


Overzicht van alle balletlessen in Delden:

• Donderdag 14.30-15.30 uur klassiek ballet, voor leerlingen van groep 6, 7 en 8

• Donderdag 15.30-16.30 uur kinderballet, voor leerlingen van groep 3, 4 en 5

• Donderdag 16.30-17.15 uur kleuterballet, voor leerlingen van groep 1 en 2

Alle lessen worden gegeven in de dansstudio boven bij sporthal De Reiger in Delden.

Meer informatie op de website van de muziekschool: muziekschoolhofvantwente.nl.


Kinderen in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar kunnen zich aanmelden via info@mshvt.nl, instromen kan het hele jaar door. Voor alle lessen geldt: kom gratis een keertje meedoen, er is nog plaats!

Meer berichten