Bruiloft op Slippers: feest der herkenning, première 3-11 in Kulturhus Borne

  Cultuur

Borne - Heb je wel eens van dichtbij een bruiloft meegemaakt? Dan is de voorstelling 'Bruiloft op slippers' een feest der herkenning! Marjon Revet-Weerink van de Song-Smederij schrijft en zingt liedjes bij bruiloften.

Vorig jaar waren de rollen omgedraaid: toen trouwde ze zelf. In plaats van toeschouwer was Marjon ineens het middelpunt. Een bijzondere ervaring, waarbij de nuchtere Marjon van de ene verbazing in de andere viel. Want wat zeggen mensen soms vreemde dingen tegen een pasgetrouwd stel! En waarom krijgt ze het advies om een IKEA-tas mee te nemen op haar trouwdag? Een nieuwe theatervoorstelling was geboren! De voorstelling is o.a. te zien op zondagmiddag 3 november in Kulturhus Borne.

'Bruiloft op slippers' is een avond vol grappige, goudeerlijke en ontroerende verhalen en liedjes. De Twentse Marjon neemt je mee in de wereld van bridezilla's, trouwjurken en weddingplanners. Uitgangspunt is haar eigen bruiloft. Van aanzoek tot getuigen, van trouwjurk tot huwelijksnacht: alles komt voorbij. Bij deze verhalen schreef Marjon eigen liedjes, die ze samen met haar muzikanten zal zingen. Na deze voorstelling weet je precies welke wensen je nóóit, maar dan ook nóóit in een gastenboek moet zetten. En hoe een huwelijksdag anders loopt dan je het had gepland. Een grappige, goudeerlijke en vooral hartverwarmende muzikale voorstelling.

Tweede theatervoorstelling

Marjon Revet-Weerink startte ruim 6 jaar geleden in Borne de Song-Smederij. Ze is dirigente, zanglerares en singer-songwriter. Twee jaar geleden maakte ze haar theaterdebuut met 'Daar zou je echt iets mee moeten doen', over haar ervaringen als beroepsmuzikant. Na een aantal succesvolle voorstellingen met positieve reacties, besloot ze na haar bruiloft om ook daar een voorstelling over te maken. Ze vroeg er een aantal muzikanten bij, waaronder de Bornse Wendy Kolste (backing vocals). Samen brengen ze 'Bruiloft op Slippers', een theatervoorstelling vol zelfgeschreven liedjes en prachtige, humoristische en ontwapenende verhalen.

Speeldata:
• 3 november – Kulturhus Borne (matinee)
Kaarten: https://www.kulturhusborne.nl/Agenda/Bruiloft-op-slippers
Meer informatie is te vinden op de website van de Song-Smederij: https://www.song-smederij.nl/theatervoorstelling-bruiloft-op-slippers/

Meer berichten
Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding