Foto: BLACKHAM
Foto: BLACKHAM (Foto: BLACKHAM)

Blues-sensatie Laurence Jones Band (UK) live in Hengelo op 13 november

  Cultuur

Hengelo - Laurence Jones band komt op woensdag 13 november naar Hengelo voor een optreden in Metropool. Tijdens het concert zullen Laurence en zijn band nummers spelen van het nieuwe album 'Laurence Jones Band' dat vorige maand is uitgekomen.

Laurence Jones wordt vaak bestempeld als "the future of blues", maar feitelijk gezien is dat niet langer correct. De bluesgitarist staat met beide benen in het hier en nu; hij heeft meer dan 50.000 albums verkocht en speelt over de hele wereld concerten voor duizenden mensen.

Hij speelde in de voorprogramma's van klinkende namen als Status Quo, Gary Clark Jr, Glenn Hughes, Van Morrison, Buddy Guy, Joe Bonamassa en Eric Burdon en op grote internationale festivals. In Nederland speelde hij onder andere op North Sea Jazz, Bospop, Paaspop en Holland International Blues Festival. Met de release van het nieuwe album 'Laurence Jones Band' schudt Laurence het label van "jonge belofte" definitief van zich af; hij is een volwassen "man with a plan" geworden. Laurence Jones over het nieuwe album "Ik ben heel trots op deze nieuwe release. Vanaf de eerste plannen tot aan de opnames hebben we er twee jaar keihard aan gewerkt. Ik wil er niet teveel over vertellen, omdat ik de muziek voor zich wil laten spreken als je het album luistert of naar één van de liveshows komt."

Laurence Jones Band live in Metropool, Hengelo
Woensdag 13 november
Aanvang: 20.30 uur
Toegang: € 24,25 (voorverkoop)/ € 26,50 (avondkassa)
Kaartverkoop: https://metropool.nl/agenda/laurence-jones-band/
https://www.laurencejonesmusic.com/

Meer informatie (niet voor publicatie):

Als je een fysiek promo exemplaar of meer informatie over Laurence Jones wilt ontvangen, neem dan contact op met: It's All Happening | Jessica de Wal | +31 650542944 of jessica@itsallhappening.nl

Meer berichten