Foto: Marloes Hemmelder Fotografie
Foto: Marloes Hemmelder Fotografie (Foto: )

Open repetities bij jarig Onze Stem

  Cultuur

Hof van Twente - Zang- en Oratoriumvereniging Onze Stem heeft na de zomervakantie de draad weer opgepakt en is gestart met de wekelijkse zangrepetities.
Het koor dat dit jaar haar 95-jarig jubileum viert, repeteert elke woensdagavond van 20.00 tot 22.00 uur in de balletzaal van de Reggehof in Goor onder de enthousiaste en professionele leiding van dirigent Mirjam Spoelman.
Aan het begin van elke repetitie worden er oefeningen gedaan om de stem los te maken om een zo mooi mogelijke koorklank te maken. Ook het plezier in zingen is belangrijk.

Het koor zingt werken van Mozart tot Finkers en van Purcell tot Jenkins.
Verder wordt er gewerkt aan het concert ter gelegenheid van het 95-jarig jubileum.

Houd je ook van muziek en lijkt het je wel leuk om in een koor te zingen? Kom dan op woensdag 16 of 30 oktober naar de open repetitieavond van Onze Stem en maak kennis met de leden, dirigent en het repertoire!

Je kunt luisteren of meezingen en de sfeer proeven. Alle stemsoorten zijn welkom. In de pauze is er, met een kopje koffie of thee, volop gelegenheid een praatje te maken met de leden.

En mocht het niet lukken er op 16 of 30 oktober bij te zijn, dan kun je natuurlijk ook altijd een gewone repetitie bij komen wonen.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Brenda Bergsma: 06 108 776 00 of
info@onzestem-goor.nl

www.onzestem-goor.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden
Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding