Halloweenconcert 'De Lugubere Bruiloft'

  Cultuur

Hengelo - De Hengelose Muziekvereniging Eendracht-Excelsior brengt zaterdag 2 november op geheel eigen wijze een Halloweenconcert. De rode draad is een bruiloft en wel een "lugubere bruiloft".

De bruiloftsgasten/concertbezoekers worden op gepaste, griezelige wijze bij de kaartverkoop ontvangen. Vanaf 19.30 uur is er een muzikale inloop in de tent voor het Excelsiorhuis. Daar brengt de Je Bent Wie Je Band iedereen muzikaal in de juiste griezelsfeer.

Onder het genot van een gratis hapje en drankje bij binnenkomst, en de nodige griezelscenes van Theatergroep Barst 2.0, verplaatsen de gasten zich naar de zaal. Daar begint het Horror-orkest rond 20.00 uur te spelen. Er wordt muziek gemaakt waarbij gegriezeld en gegild wordt. Er is geen pauze.

Theatergroep Barst 2.0 (jongeren tussen 13 en 22 jaar) zorgt voor de rode draad. De bruiloftsgasten laten zich verrassen, er gebeuren onverwachte dingen rond die lugubere bruiloft. Het wordt genieten van alles wat er om de gasten heen gebeurt. Theatergroep Barst 2.0 trekt alle registers open om het zo griezelig mogelijk te maken. Met de passende muziek van het Horror-orkest van Eendracht-Excelsior.

Locatie: Excelsiorhuis, Geerdinksweg 40, Hengelo. Tijd: Muzikale inloop v.a. 19.30 uur. Aanvang concert 20.00 uur. Einde ± 21.30 uur.

Toegang: € 10,00 p.p., jeugd tot 18 jaar € 5,00. Inclusief gratis hapje en drankje bij binnenkomst. Kaartverkoop uitsluitend aan de zaal.

Parkeren: In de wijk of eventueel op Agathaplein (bij Action).

M.m.v.:

- Het eigen "Horror-orkest", o.l.v. Remco van Viersen en soliste Bo Degger op viool.

- Je Bent Wie Je Band.

- Theatergroep Barst 2.0, o.l.v. Wido Platenkamp en Martijn ter Braak.

Meer berichten