Boven Goors Mannenkoor + onder MiXX
Boven Goors Mannenkoor + onder MiXX (Foto: Goors Mannenkoor en MiXX)

Koffieconcert Goors Mannenkoor en MiXX, zondag 6 oktober in De Bebsel In Goor

  Cultuur

HOF VAN TWENTE - Zondag 6 oktober a.s. verzorgt het Goors Mannenkoor samen met zangvereniging MiXX uit Hengevelde weer een koffieconcert bij De Bebsel in Goor.
Onder het genot van een kopje koffie en/of een drankje kunt u genieten van mooie muziek.

Het Mannenkoor heeft dit keer voor gekozen om alleen klassieke popnummers, variërend van ‘The Great Pretender’ tot ‘Thank you for the music‘ te zingen. Ook The Beatles, John Denver en The Moody Blues worden niet vergeten. Dus allemaal nummers uit de jaren ‘50 t/m ‘80 van de vorige eeuw. Deze nummers zullen door het Mannenkoor gebracht worden in twee blokken van elk ongeveer 20 minuten.

Het koor MiXX laat ook in twee blokken horen wat de dames en heren uit Hengevelde allemaal in hun mars hebben.

De twee totaal verschillende koren laten elk op hun eigen wijze zien en horen hoeveel plezier zangers en luisteraars in koormuziek kunnen hebben. Iedereen is van harte welkom om kosteloos van deze optredens te komen genieten. Het optreden begint om 11.00 uur en zal duren tot ongeveer 13.00 uur.

Na dit koffieconcert gaat het Goors Mannenkoor zich voorbereiden op een aantal optredens rond de Kerst, met als traditioneel hoogtepunt het kerstconcert op eerste kerstdag in de Petrus en Paulus kerk.

En zet dit alvast in uw agenda:
In 2010 viert het GMK zijn 75-jarig jubileum met op 10 oktober een fantastisch en spectaculair jubileumconcert in de sporthal in Goor.

Meer berichten
Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding