AmaZing Hengelo Ladies Choir
AmaZing Hengelo Ladies Choir (Foto: Arie Driessen)

Zin en zingen? Zing dan met ons mee!

  Cultuur

Hengelo - Zingen is gezond, geeft energie, is ontspannend en is vooral heel gezellig! Dat dit echt zo is kun je ervaren bij het popkoor AmaZing Hengelo Ladies Choir.

AmaZing Hengelo Ladies Choir is, zoals in de naam al vermeld staat, een “ladies only” popkoor. Het koor bestaat bijna twee jaar en zingt nummers van o.a. Kensington, Pink, Ed Sheeran, maar ook Nick en Simon en Bløf. Inmiddels kunnen we terugkijken op een aantal succesvolle optredens, waaronder onze optredens tijdens het Korenfestival Amusing Hengelo.

AmaZing Hengelo Ladies Choir is een ambitieus koor en streeft naar een zo hoog mogelijk niveau, dit in combinatie met veel gezelligheid en een goede sfeer.

We repeteren wekelijks in het Kulturhus Hasselo in de Hasseler Es. Wij zijn op zoek naar enthousiaste dames, die zingen leuk vinden. Zang of koorervaring is geen voorwaarde, plezier in zingen staat voorop!

Ga deze uitdaging aan en zing eens een paar keer op proef mee, je bent van harte welkom! We repeteren wekelijks op dinsdagavond van 20.00 tot 22.00 uur.

Het Kulturhus Hasselo, Henry Woodstraat 62 7558 CP Hengelo.

Het koor staat onder muzikale leiding van dirigent Albert van Eldik.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden