Foto:

Meer dan 20 intieme liveoptredens tijdens Garden Songs 2019

  Cultuur

Diepenheim - Uit verschillende tuinen in en rondom Diepenheim en bij Herberg de Pol klinkt zondag 18 augustus de hele dag livemuziek. Plaatselijke en regionale artiesten, solisten en bands, spelen eigen nummers of covers in de openlucht tijdens Garden Songs 2019. Na twee succesvolle edities is er voor dit jaar weer een veelbelovend programma samengesteld.

Zoek een lekker plekje uit; zitten op een bankje of liggend in het gras, geniet je van de intieme concertjes. De muzikanten die overdag, tussen 12.00 en 18.00 uur, voor je optreden zijn: Arjan Knoop, Hans van der Werf, Mat Broekhuizen, Herman Erbé, Etan Huijs, Blue Jays, D.D. Murphy, Ellis, Mummy's a Tree, Arkae, MoNoMaN, Marcel Dekker, Van Piekeren, Sanne Klein Horsman, In 't Hof, Ondiep, Potman Jr., Vivre, Marlijne Jans, Slagwerkgroep Harmonie en Tip Jar. Bij Herberg de Pol sluiten we 's avonds, van 18.00 tot 21.00 uur, Garden Songs gezamenlijk af met prachtige optredens van Rêver en haar band en de band No King.

Meer dan twintig artiesten brengen allen een eigen geluid naar Diepenheim. Soms met een hele band, soms met alleen ondersteuning van een gitaar of accordeon. Van swingende blues tot friszoete popmuziek en van tedere luisterliedjes tot noise rock-achtige klanken, en soms hoor je zelfs een vleugje Latin. Verwacht eigen nummers, maar ook covers: van The Beatles en The Eagles tot Ed Sheeran en The Common Linnets.

Kom het zelf ervaren. De muzikanten treden deze dag meerdere malen op. Bij Herberg de Pol is de gratis folder met het programma, het speelschema en de plattegrond verkrijgbaar, de tuinen zijn herkenbaar aan de gekleurde vlaggen. Alle optredens van dit muziekfestijn zijn gratis te bezoeken!

Meer berichten