Boenders Catering nieuwe exploitant café-restaurant Schouwburg Hengelo

  Cultuur

Hengelo/Beckum - De exploitatie van het café-restaurant van Schouwburg Hengelo wordt per 1 augustus overgenomen door Boenders Catering uit Beckum. Het café-restaurant zal een grondige restyling ondergaan en op vrijdag 30 augustus openen met de jaarlijkse buitenfilm van Filmhuis Hengelo. Op zondag 1 september vindt het eerste concert van de Jazzclub Hengelo plaats en op 4 september start het theaterseizoen met vier voorstellingen van cabaretier Najib Amhali.

Behalve 's avonds is het café-restaurant ook open voor de lunch. Boenders Catering zet de bestaande samenwerking in het café-restaurant met de JP van den Bent Stichting voort. Ook de samenwerking met andere vaste gebruikers wordt gecontinueerd. Boenders Catering wordt bovendien de vaste cateraar van evenementen in de schouwburg.

"We zijn zeer te spreken over de vooruitstrevende plannen die Boenders heeft met het theatercafé", aldus schouwburgdirecteur Raoul Boer. "Boenders is een ervaren Twentse horecaorganisatie met een lange staat van dienst, dus we zijn erg blij met de samenwerking". Roy Boenders: "We vinden het fantastisch dat we de kans krijgen om onze passie voor horeca ook in te zetten bij de schouwburg, we kunnen niet wachten om te beginnen".

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden
Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding