Op de modern-realistische schilderijen van Michael Mansfield ontbreken zelden vogels en bloemen.
Op de modern-realistische schilderijen van Michael Mansfield ontbreken zelden vogels en bloemen.

Michael Mansfields werk in Tuin Beckelo

  Cultuur

Boekelo - Kunst-, tuin- en vogelliefhebbers zijn zondag 7 juli van harte welkom in Tuin Beckelo aan de Beckumerstraat 460 tussen Beckum en Boekelo.

Op liefst 2400 vierkante meter zijn een siergrassentuin, een moestuin en tal van planten, struiken en bomen te bewonderen. Daarnaast exposeert Michael Mansfield er zijn modern-realistische schilderijen met vogels, bloemen en bomen in de hoofdrol. De poorten staan open van10.00 tot 17.00 uur.

Kleurrijk
Elly Roelvink en Lambertus Hoogeveen van Tuin Beckelo schenken veel aandacht aan kleuren. Letterlijk tot in de randen, waarvan ze er één in wit hebben uitgevoerd, één in blauw-wit en eentje in rood, steeds rijmend met de kleuren van de planten binnen die borders.

Koffie met stekjes
Wie meer mee wil nemen dan alleen de indrukken en foto’s kan kiezen voor een stukje Beckelo in de vorm van een stekje. En natuurlijk staat de koffie zondag klaar. Wie op 7 juli verhinderd is, kan nog op 4 augustus of 8 september terecht in Tuin Beckelo. Buiten deze dagen is de tuin op afspraak geopend voor tuinclubs: tuinbeckelo@gmail.com

Meer berichten