Meet & Greet met Jan Gerber van Hond in de Pot

  Cultuur

Borne - Donderdagmiddag 20 juni is Jan Gerber persoonlijk in het museum om u te ontmoeten. Hij zal vertellen over zijn passie voor fotograferen en zijn  liefde voor dieren en natuur. Vanzelfsprekend is er ook voldoende gelegenheid om in gesprek te gaan of vragen te stellen.

Samen wandelt u langs deze speelse expositie en wordt getrakteerd op achtergrondinformatie en  grappige anekdotes. Er is plek voor  ca. 12 personen.

Expositie HOND IN DE POT t/m 18 augustus 2019

Deze expositie is een vrolijke 'vreemde eend' in het Bussemakerhuis! In een unieke samenwerking met internationaal prijswinnende fotograaf Jan Gerber uit Goor is een fantasierijke en grappige tentoonstelling ontstaan. Met onze uitgebreide historische collectie van voorwerpen uit de 18de en 19de eeuw brengen we zijn in scène gezette foto's tot leven in een 3D-setting. Kom kijken naar de surrealistische beelden van huisdieren, vaak met een bizarre toevoeging van bijvoorbeeld pannetjes en theedoeken. Speur naar de verschillen tussen foto en voorstelling. Een superleuk en avontuurlijk uitje voor jong en oud!

Aanmelden is niet verplicht maar wordt op prijs gesteld: communicatie@bussemakerhuis.nl

Aanvang 14.30 uur

kosten € 7,50 per persoon, inclusief koffie of thee. Heeft u een museumkaart dan betaalt u slechte € 4,50 per persoon

Mocht u deze dag zijn verhinderd, dan is Jan Gerber ook aanwezig: woensdag 10 juli / woensdag 31 juli / woensdag 14 augustus

Museum Bussemakerhuis Ennekerdijk 11, 7622 ED Borne tel.: 074-2669636 / info@bussemakerhuis.nl

Geopend dinsdag t/m zondag van 13:30 uur tot 17:00 uur, maandag gesloten. Kijk voor actuele openingstijden op onze website: www.bussemakerhuis.nl

Meer berichten