Thrillerduo NICCI FRENCH op 6 juLi bij Boekhandel Broekhuis Hengelo

  Cultuur
Foto:

Hengelo - Zaterdagmiddag 6 juli ontvangt Boekhandel Broekhuis Hengelo met trots het wereldvermaarde thrillerduo NICCI FRENCH ter promotie van hun nieuwe thriller HUIS VOL LEUGENS, die op 2 juli verschijnt. Het Britse schrijversduo zal hun werk signeren en met lezers in gesprek gaan.

HUIS VOL LEUGENS
De vijfenveertigjarige Neve leidt een ogenschijnlijk gelukkig leven, met haar echtgenoot en drie kinderen. Schijn bedriegt, want ze heeft een affaire met een getrouwde man. Ze spreken regelmatig af in zijn pied-à-terre in Londen. Op een dag krijgt Neve een berichtje dat ze naar het appartement moet komen en ze treft daar haar minnaar dood aan, zijn schedel is ingeslagen. In paniek begaat ze daarbij een grote fout: ze maakt de plaats delict schoon, zodat het lijkt alsof ze er nooit geweest is. Ze wil niet dat haar affaire naar buiten komt. Maar daarna heeft ze geen keus: ze moet blijven liegen. Tegen haar gezin, tegen haar collega's en haar vrienden. En dan blijkt dat iedereen wel iets te verbergen heeft...Huis vol leugens is de eerste los te lezen thriller van Nicci French in jaren. Vol onderhuidse spanning. Hoe ver zou jij gaan om de waarheid verborgen te houden?

Achter de naam NICCI FRENCH gaat het Britse echtpaar Nicci Gerrard en Sean French schuil. Dit duo is wereldberoemd om haar thrillers en korte verhalen.

Boekhandel Broekhuis

Zaterdag 6 juli

Tijd: 10.30 - 11.30 uur

Wemenstraat 45

Toegang GRATIS

Meer berichten