Django Wagner treedt zaterdag op tijdens de Hollandse Avond op de honderdste Beckumse Pinksterfeesten.
Django Wagner treedt zaterdag op tijdens de Hollandse Avond op de honderdste Beckumse Pinksterfeesten. (Foto: PR)

Volop vermaak tijdens honderdste feestweekend Beckum

  Cultuur

Beckum - Vanaf 1919 zijn in Beckum achtereenvolgens School- en Volksfeesten, Zomerfeesten en Pinksterfeesten gehouden. Dit jubileumjaar is in januari reeds de officiële receptie gehouden. Nu met Pinksteren staat alles in het teken van 100 jaar feesten in Beckum.

Het organiserende Zomerfeestbestuur heeft vorige week een speciale feestkrant uitgegeven. Het volledige programma en talrijke interviews met onder meer oud-bestuurleden zijn daarin opgenomen. De krant niet ontvangen? Kijk dan op de website (www.beckum.nl) of hieronder voor een greep uit het programma.

Vrijdagsmiddags is er de seniorenmiddag in het Proggiehoes en 's avonds in de aangeklede Stube in de feesttent is er een heus Beckumer Ossenfeldfest.

Zaterdag zijn de kinderfeesten, het vogelschieten en Hollandse Avond met Django Wagner, John West, Harten 10 en Ben Lansink. In de kleine tent treden Superzeroes en Wedamnz op.

Zondag is Expeditie Highlandgames en het motorspektakel MX Air Time. 's middags treden regionale bands op onder de noemer Noaberrock: Bootleg Betty, Rocks Socks en Stroef. 's Avonds speelt de band Steam en in de kleine tent draait DJ Paul ter Bekke.

Maandag is er een fietstocht en een motortoertocht, zijn er allerlei soorten 'racemonsters' te zien en te horen bij As 'n Gek in 'n Drek en zorgen vroegere plaatselijke artiesten en de vermaarde band Broadway voor nostalgisch vermaak.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden
Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding