Foto: theaterschool luna

Workshop met BN'ers door Theaterschool Luna

  Cultuur

Borne - Theaterschool Luna organiseert ook dit jaar weer een workshop met bekende Nederlanders. Na het succes van vorige workshops met onder andere Pia Douwes, Ron Boszhard en Iris Hesseling volgt er dit jaar weer een zomerworkshop van zaterdag 10 augustus t/m woensdag 14 augustus in groepsaccommodatie Langenberg te Rijssen.

Dit jaar worden er lessen gegeven door Jorge Verkroost (bekend van onder andere de musicals Droomvlucht, Ciske de Rat en Beauty and the Beast), Jafan Hoen (bekend als choreograaf van onder ander West Side Story), Barry Beijer (nu is hij te zien als Zazu in de musical The Lion King) en Jordy Maarseveen (bekend van onder andere Disney`s The Little Mermaid en Billy Elliot de Musical).

De workshop is geschikt voor iedereen. Jong of oud, beginnend of professioneel. De lessen worden aangepast naar het niveau van de deelnemers! Iedereen kan zich hiervoor opgeven, ook al volg je geen lessen bij ons! Leer wat het theater vak inhoud door middel van een te gekke leerzame theaterworkshop week!

Ben je enthousiast geworden en zou je willen ervaren hoe het is om een “ster” te zijn?

Geef je dan snel op want VOL = VOL.

Vragen en/of opgeven?

Bel naar: 06-55583147

Of mail naar: juliette.maarseveen@hetnet.nl

Of bezoek de website: www.theaterschoolluna.nl

Meer berichten