De band speelt popmuziek van alle jaren, beginnend in de jaren 60 tot nu. Ook Nederlandstalig. Eigen foto
De band speelt popmuziek van alle jaren, beginnend in de jaren 60 tot nu. Ook Nederlandstalig. Eigen foto (Foto: )

Muziekcafé Borne met Les Moustaches

  Cultuur

Borne - Muziekliefhebbers ontmoeten elkaar weer op zaterdagavond 20 april in het Muziekcafé Borne. Dit keer staat de Bornse band Les Moustaches op het podium. Deze muziekformatie bestaat al heel lang en gaat al terug naar de jaren 70 en 80 van de vorige eeuw! In die tijd had de band meer dan regionale bekendheid. Nadat het een tijdje stil was geworden werd in 2008 de handschoen weer opgenomen, nu als hobbyband. De band bestaat uit zes leden: Gerard Braakhuis (toetsen), Wim ten Thije (saxofoon en gitaar), Nico Gerritsen (drum), Hans ten Brink (bas), Hans Nijhof (gitaar en zang), Arie Kuiper (gitaar en zang).

Zeer recent is de band zwaar getroffen door het overlijden van hun gitarist en zanger André Dijkslag. Zijn plaats wordt voorlopig overgenomen door Hans Nijhof. Tijdens het optreden in het Muziekcafé wordt stil gestaan bij het verlies van André. Zijn gitaar krijgt een ereplaats op het podium.

Het Muziekcafé is in de foyer van het Kulturhus Borne. Het café is open vanaf 19.45 uur. Het muzikale gedeelte begint meestal rond 20.00 uur en duurt tot 23.30 uur. De entree is gratis. Vrije in- en uitloop.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden
Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding