Seen by hand, door Alexandra Roozen, één van de deelnemers aan de Lentetentoonstellingen. Eigen foto
Seen by hand, door Alexandra Roozen, één van de deelnemers aan de Lentetentoonstellingen. Eigen foto (Foto: )

Kunstwerken en installaties

  Cultuur

Diepenheim – Kunstvereniging Diepenheim presenteert op zaterdag 2 februari met trots haar Lentetentoonstellingen. Onder artistieke leiding van Alexandra Landré en Nanette Kraaikamp vindt momenteel de opbouw van de nieuwe tentoonstellingen in de Kunstvereniging en het Drawing Centre plaats. Op zaterdag 2 februari heten zij u van harte welkom op de opening van de eerste tentoonstellingen van 2019.

De Kunstvereniging is van 2 februari tot en met 12 mei 2019 het decor voor een groepstentoonstelling, waarin de kunstwerken en installaties van elf (inter)nationale kunstenaars samenkomen in 'Disconnections'. In het Drawing Centre is gedurende deze periode het werk van kunstenaar Alexandra Roozen te bewonderen in de solotentoonstelling 'Sensing Traces'.

De opening van 'Sensing Traces' start om 15.00 uur in het Drawing Centre aan de Kuimgaarden 1, gevolgd door de opening van 'Disconnections' in de Kunstvereniging aan de Grotestraat 17 te Diepenheim.

Houd voor aanvullende informatie de website www.kunstvereniging.nl in de gaten. Na de officiële opening zijn beide tentoonstellingen tot en met 12 mei 2019 te bewonderen.

 

Meer berichten