Foto: Lucky

Swinging Sixties met coverband BEATLINE

  Cultuur

GOOR - Bij de alle voorgaande optredens van de sixties-coverband Beatline was het voorcafé van "De Ster" steeds zeer goed bezet. Veel vaste bezoekers en fans van de band beleefden een originele avond "Back to the Sixties".

De bezoekers komen uit alle windstreken op de optredens van Beatline af, Achterhoekers, Twentenaren en zelfs uit Duitsland weet men Beatline te vinden.
Onlangs speelde Beatline nog op het "60's Revival" evenement in Metropool te Hengelo.

"Mid" veertigers hebben het Swinging Sixties evenement ook ontdekt, samen met de overwegend vijftigers, zestigers en zeventigers genieten ze van een heerlijk avondje met herinneringen aan de verhalen en muziek uit drie decennia. Van Elvis en Ritchie Valens van rond 1956 tot Status Quo en The Bellamy Brothers rond 1979.

De titels gaan van blauwe suède schoenen via een mooie Belinda tot blauwe (pratende) spijkerbroeken. Maar het merendeel van de titels komt uit de "Sixties" en vroege "Seventies met muziek van o.a. Stones, Shadows, Cliff Richard, Kinks, Them, CCR, Monkees, Beatles, Status Qua enz. In de pauzes wordt er zacht achtergrond muziek gedraaid zodat iedereen een normaal gesprek kan voeren. Dus zet uw kuif maar in de gel en vergeet niet de dancingshoes aan te trekken.
Tot ziens op zaterdag 1 december bij café De Ster in Goor.
Vanaf 22.00 uur tot 01.00 uur. Gratis toegang.

Meer berichten