Helligen Hendrik geeft toch derde voorstelling in Goor! Foto: Stefan Schipper
Helligen Hendrik geeft toch derde voorstelling in Goor! Foto: Stefan Schipper

Helligen Hendrik geeft toch derde voorstelling in Goor!

  Cultuur

Goor - Na twee uitverkochte avonden Helligen Hendrik bij Theater de Reggehof in Goor komt er een extra voorstelling bij op zondagmiddag 9 december.

Op vrijdag 7 december is de voorpremière op zaterdag 8 december de feestelijke première en nieuw is dat op zondagmiddag 9 december om 16.15 uur een derde voorstelling zal worden toegevoegd aan het premièreweekend. Na zes daverende try-outs gaat cabaretier Helligen Hendrik (gespeeld door de Goorse cabaretier Bert Eeftink) beginnen aan een lange theatertoer die tot eind 2020 gaat duren. Naast een extra voorstelling in het premièreweekend is het uniek dat de officiële première in het thuistheater de Reggehof gevierd zal worden!

Voor een extra voorstelling is gekozen, omdat de eerste twee al weken stampvol zitten en omdat het ook in de rest van Drenthe, Overijssel en Gelderland regent van de uitverkochte theaterzalen. Het ietwat late tijdstip is door theater en gezelschap gekozen vanwege de stadsderby GFC – SV Hector diezelfde middag. De kaartverkoop voor de extra voorstelling op 09-12 is inmiddels van start gegaan.

De succesvolle Twentse cabaretier is zwartgalliger en chagrijniger dan ooit. De toornige Tukker staat tijdens z'n optreden namelijk aan de vooravond van zijn 65ste verjaardag en dat maakt hem alles behalve vrolijk. Hij gruwelt van alle feestelijkheden die hem zonder twijfel te wachten staan. Felicitaties, cadeautjes, schijtlollige spandoeken in de tuin… "Vot met den pröttel!" 'Oald zeer' dus. Menigeen wordt met het klimmen der jaren milder van toon; Hendrik niet. Hij blijft snoeihard en recht voor zijn raap. Niet voor niets luidt zijn credo: "Helligheid is net stront, ut moet d'r oet". Helligen Hendrik wordt zoals altijd bijgestaan door z'n vaste muzikant Paul Schabbink.

Alle info is te vinden op www.reggehof.nl en www.helligenhendrik.nl. Helligen Hendrik werkt zonder ticketbureau. Koop uw ticket in de theaters waar we spelen.

Meer berichten