Cabaretier Ton Kas vanwege grote belangstelling naar grote zaal Schouwburg Hengelo

  Cultuur
Ton Kas. Foto: Greetje Mulder
Ton Kas. Foto: Greetje Mulder (Foto: Greetje Mulder)

Hengelo - Op donderdag 8 november 2018 komt cabaretier Ton Kas naar Schouwburg Hengelo. De voorstelling stond gepland in de Middenzaal, maar vanwege de grote belangstelling van het publiek, wordt deze verplaatst naar de grote zaal.

Ton Kas is naast cabaretier ook bekend als acteur en speelde o.a. de hoofdrol in de speelfilm ‘Matterhorn’. In 2014 won hij een Gouden Kalf voor beste mannelijk bijrol in de dramafilm ‘Jongens’. In 2013 speelde Ton Kas zijn eerste solo cabaretvoorstelling ‘De Eerste Klootviool’.

Over Kakmaker

Na het overweldigende succes van ‘Eerste Klootviool’ en ‘JABROER’ komt Ton Kas naar het theater met zijn derde show ‘KAKMAKER’. Ton heeft ook dit keer maar één doel: u laten lachen tot u scheelziet. Hij maakt het nóg meliger en baloriger dan de voorgaande keren. Hij legt de lat hoog – zodat hij er makkelijk onderdoor kan. Ton: “De beste kritiek die ik heb gehoord was van een toeschouwer die na afloop van JABROER tegen me zei: ‘Ik heb twee uur aan één stuk zitten schuddebuiken van het lachen, daar was ik echt aan toe.’ Daar doe ik het voor. Niks meer, niks minder. Onder het motto: Ellende hebben we thuis al.”

Kaarten reserveren

Kaarten voor Ton Kas op donderdag 8 november a.s. om 20:30 uur in de Rabozaal van Schouwburg Hengelo kosten € 18,50 (inclusief garderobe en een drankje). Kaarten zijn te koop aan de kassa en telefonisch via 074-255 6789 van maandag tot en met zaterdag tussen 12:00 en 16:00 uur en via de website www.schouwburghengelo.nl.

Meer berichten